Lichtletters huren in de Randstad en omgeving

Een echte blikvanger voor ieder event!

Heeft u een feestje, evenement of bruiloft in de planning staan en bent u nog op zoek naar de perfecte decoratie? Dan zijn lichtletters wellicht de perfecte toevoeging voor uw gelegenheid. Lichtletters zijn prachtige decoraties die zorgen voor een unieke en sfeervolle ambiance op uw feest. Bij ons kunt u deze letters huren in de Randstad en omgeving. Met meer dan 250 lichtletters op voorraad, zit er altijd wel een passende combinatie bij voor u.

Wat zijn lichtletters eigenlijk?

Lichtletters zijn witte letters van maar liefst 1 meter hoog, die dankzij ledverlichting op subtiele wijze een sprankelend effect opleveren. Het mooie aan deze letters is dat ze op vrijwel ieder event geplaatst kunnen worden. Of het nu gaat om een klein feestje bij u thuis of een groot evenement in een hal, lichtletters maken altijd indruk! De lichtbundels zorgen voor een fraai lichtspel waardoor dit een ware eyecatcher is voor uw bezoekers.

De voordelen van lichtletters huren bij ons:

Wij bieden u lichtletters van hoge kwaliteit, die heel gemakkelijk te plaatsen en weer af te breken zijn. Dankzij onze ruime voorraad is het ook mogelijk om enorme combinaties te maken. Van weergeven van uw eigen naam tot het woord “love” ter decoratie van uw bruiloft. Er is bij ons veel mogelijk en wij denken graag met u mee om uw feest of evenement de perfecte sfeer te geven. Wist u dat wij ook installatie en afhaalservices aanbieden om het nog makkelijker te maken voor u?

De prijs voor onze lichtletters:

Onze huurprijs van €45 inclusief BTW, per lichtletter maakt het voor iedereen betaalbaar om deze decoratieve toevoegingen in huis te halen. De huurkosten van de letters zijn voor één dag en haal- en brengservices zitten hier niet inbegrepen. Hebben wij uw interesse weten te wekken en wilt u terugkerende klant worden? Dan hebben wij een speciaal klanten-abonnement voor u klaarstaan. Bij een huur van 10 of meer lichtletters bieden wij u een interessante korting. Perfect voor de organisatie van meerdere events!

Waar plaatsen wij onze lichtletters?

Onze servicegebied omvat de Randstad en aangrenzende gebieden, waardoor wij u een flexibele en snelle service kunnen verzekeren. U kunt dus op ons rekenen voor een snelle levering en een goede en betrouwbare service. Voor afhankelijk van het formaat van uw bestelling zorgen wij ervoor dat de lichtletters bij u bezorgd worden of dat u deze zelf eenvoudig bij ons ophaalt. U bepaalt zelf welke keuze voor u het meest geschikt is.

Lichtletters huren in de Randstad en omgeving kan al eenvoudig en snel. Bent u benieuwd naar onze lettercombinaties of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen. Met onze kwalitatieve lichtletters maken wij uw evenement helemaal compleet!