Lichtletters huren in Laren en omgeving

Prachtige decoratie voor elk feest

Groot assortiment aan lichtletters beschikbaar

Bent u op zoek naar een unieke decoratie om uw feest of evenement nog specialer te maken? Dan zijn onze lichtletters de perfecte toevoeging. Of u nu een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest organiseert, onze lichtletters zorgen voor een prachtige en persoonlijke touch aan uw evenement.

Waarom onze lichtletters huren?

Kwalitatief hoogwaardige lichtletters inclusief levering en ophalen

Onze lichtletters zijn niet zomaar letters, het zijn 1 meter hoge witte letters die op elke locatie mooi staan. Wij hebben meer dan 250 lichtletters op voorraad en zijn daarmee de grootste leverancier van lichtletters in Laren en omgeving. Bovendien zijn al onze lichtletters kwalitatief hoogwaardig en worden ze geleverd inclusief transport en ophalen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het transport, want dat regelen wij voor u.

Ons assortiment lichtletters

Personaliseer uw feest met onze lichtletters

Wij bieden een groot assortiment aan lichtletters aan, zodat u uw feest geheel naar uw eigen stijl en smaak kunt personaliseren. Van de klassieke “Happy Birthday” tot “Mr & Mrs” voor een bruiloft, wij hebben het allemaal. Maar ook voor bedrijfsfeesten hebben we passende lichtletters, zoals “VIP” of zelfs het logo van uw bedrijf.

Huur onze lichtletters voor een betaalbare prijs

Lichtletters huren voor €45 per stuk inclusief btw

Huurt u onze lichtletters voor uw feest of evenement, dan doen wij dat graag voor een betaalbare prijs. Onze lichtletters zijn te huur voor €45 per stuk inclusief btw. Wij garanderen dat u voor deze prijs de hoogste kwaliteit lichtletters huurt.

Reserveer nu uw lichtletters

Neem contact op en reserveer uw lichtletters vandaag nog

Bent u overtuigd en wilt u onze lichtletters huren voor uw feest of evenement in Laren en omgeving? Reserveer dan nu uw lichtletters en maak uw evenement net dat beetje specialer. Neem contact met ons op via onze website of bel ons op het nummer dat u op onze website vindt en wij helpen u graag verder.