Lichtletters inhuren in Amsterdam en omgeving

Bent u op zoek naar een unieke en sfeervolle toevoeging aan uw evenement of feest? Overweeg dan om lichtletters te huren. Lichtletters zijn zeer populair, omdat ze een prachtige decoratie zijn en voor een onvergetelijke sfeer zorgen. Wij bieden u de mogelijkheid om lichtletters te huren in Amsterdam en omgeving. In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten over onze lichtletters en onze diensten.

Lichtletters zijn een sfeervolle decoratie

Lichtletters zijn er in vele vormen en maten en kunnen op elke gewenste plek worden geplaatst. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of ander feestelijk evenement, onze lichtletters maken uw locatie extra sfeervol. Het licht dat van de letters afkomt zorgt voor een warme en prettige ambiance. Onze letters zijn zelfs te krijgen met gekleurde lampjes, zo kunt u ons assortiment aanpassen aan uw eigen wensen.

Meer dan 250 lichtletters op voorraad

Ons assortiment bestaat uit meer dan 250 verschillende lichtletters. Hierbij kunt u denken aan de letters van het alfabet en verschillende cijfers. Maar wij hebben ook verschillende symbolen in ons assortiment, zoals een hart, ster of hashtag. Zo is er voor ieder evenement passende lichtdecoratie.

Het is mogelijk om de lichtletters te huren voor € 45 incl. btw per stuk. Het is ook mogelijk om een woord of tekst samen te stellen, bijvoorbeeld de naam van het bruidspaar of het bedrijf. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Levering en plaatsing

Natuurlijk wilt u niet alleen weten welke lichtletters wij verhuren, maar ook hoe wij zorgen dat de letters op locatie komen. Wij zorgen voor de levering en plaatsing van de lichtletters. Onze medewerkers komen de lichtletters op de locatie afleveren en plaatsen op de door u gewenste locatie. Dit betekent dat u zelf geen omkijken heeft naar de lichtdecoratie.

Profiteer van onze expertise

Doordat wij al jaren lichtletters verhuren, hebben wij veel expertise opgebouwd. Wij weten precies welke lichtdecoratie past bij welk evenement en geven u graag advies op maat. Zo kunnen wij helpen bij het bepalen van het juiste aantal en met of zonder stelling, maar ook bij de plaatsing van de lichtletters. Dit alles om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijk evenement heeft.

Wij hopen dat u na het lezen van dit artikel net zo enthousiast bent geworden over het huren van lichtletters als wij. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te nemen op onze website.