Lichtletters huren op jullie bruiloft?

Lichtletters huren op jullie bruiloft?

De huwelijksvoorbereidingen zullen een prachtige en spannende tijd vol verwachting zijn. Met zorgvuldige planning en aandacht voor details kunnen jullie de perfecte sfeer creëren voor jullie bruiloft. Elk element, van de kleding tot de bloemen, de decoratie en de muziek, zal samenkomen om jullie droom te verwezenlijken. Lichtletters zijn een betoverende manier om een romantisch tintje aan jullie bruiloft te geven. Ze creëren niet alleen een mooie, intieme sfeer voor jullie als bruidspaar en de gasten, maar vormen ook een opvallende achtergrond voor foto’s en video’s van het huwelijk. Of het nu gaat om één speciale zin of meerdere feestelijke woorden, lichtletters kunnen in elke combinatie worden aangepast aan jullie wensen. De lichtletters kunnen binnen of buiten worden geplaatst, bijvoorbeeld bij de ceremonie om een mooie setting te maken voor het Ja-woord. Voor wie iets extra’s zoekt, zijn er lichttekens in de vorm van hartjes, waardoor ze perfect zijn om een extra vleugje liefde aan jullie bruiloft toe te voegen.


Lichtletters in elke combinatie mogelijk op jullie bruiloft

Luxe Lichtletters heeft een heel groot assortiment lichtletters en tekens. Wat momenteel veel gehuurd wordt zijn de initialen van het bruidspaar met daartussen een hartje of &-teken. “MR&MRS” of “MR&MR” zijn ook mateloos populair.

Wat wij steeds meer zien is dat er echt uitgepakt mag worden tegenwoordig op een bruiloft, veel bruidsparen kiezen voor de lichtletters “MR&MRS met daaronder de achternaam waarmee vanaf die dag beide zijn verbonden. Wellicht denken jullie nu “daaronder” wat bedoelen jullie daarmee. Luxe Lichtletters heeft meerdere stellages in de verhuur waarmee wij een heuse lichtletter Wall kunnen bouwen voor jullie. Laat deze versieren met ballonnen en jullie feest heeft een magische achtergrond.

Bekijk onze lichtletters

Waarom huren bij Luxe Lichtletters?

Met zoveel druk om alles te organiseren, is het belangrijk om niet te vergeten waarom jullie in de eerste plaats gaan trouwen – de liefde! Het is de bedoeling dat jullie al enorm veel plezier beleven aan de voorbereidingen van jullie bruiloft. Wat enorm bijdraagt aan die beleving is het samenwerken met ervaren bedrijven, waarbij je ervan uit kunt gaan dat alles op de dag zelf wordt geregeld volgens afspraak en jullie onbezorgd kunnen genieten.

Luxe Lichtletters is een professionele partij, wij zijn servicegericht, flexibel en betrouwbaar. Wij bespreken alle details ruim van tevoren, zodat wij precies weten wat er van ons verwacht wordt.

Onze Luxe Lichtletters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden keurig onderhouden, om ervoor te zorgen dat jullie de allermooiste lichtletters op jullie bruiloft hebben ter decoratie van jullie grote dag!

Reserveer onze lichtletters

Lichtletter inspiratie voor jullie bruiloft

HAPPILY EVER AFTER

LIEFDE

I DO

L’AMOUR

MR & MRS VAN DIJK

LOBI

TO THE MOON AND BACK

SARAH & PIETER

LOVE

JUST MARRIED

VOOR ALTIJD

YOU & ME BABY